Ránk a bajban is számíthattok…

Néhány napja, alelnöktársaimmal Jászberény külterületén, a Neszűrben jártunk. Egy négy gyermekes Édesanya kérte akkor segítségünket, kiknek egy sajnálatos tűzesetben odalett mindenük. Miután meggyőződtünk az „ingatlan” állapotáról, beszéltünk az Édesanyával s a négy aranyos lurkóval, abban maradtunk, hogy néhány napon belül – a módunkban álló segítséggel – újra jelentkezünk. Ígéretünkhöz híven, a mai napon (november 15) egy autónyi gyermekruhával és játékkal érkeztünk a helyszínre. Sajnos a gyerkőcök nem mertek kijönni a „lakásból”, így nem láthattuk az arcukat, de őszintén hiszem, hogy azóta csillogó szemmel bontogatják a zsákokat és próbálgatják az általunk összegyűjtött ruhákat. A család nevében ezúton szeretném megköszönni a sok-sok felajánlást, melyek közül sokat el sem tudtunk fogadni. Ám biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben lesz rá alkalom… A mai adományok felajánlásában, összegyűjtésében és átadásában aktívan segédkezett a Jobbik Magyarországért Mozgalom Jászberényi és Újszászi Alapszervezete valamint a Magyar Önvédelmi Mozgalom Jászberényi és Újszászi Egysége.