PÁRATLANUL SIKERÜLT A JÁSZBERÉNYI FEDETT USZODA PÁRÁTLANÍTÁSA

Jászberény polgármestere, dr. Szabó Tamás (Fidesz) újra a közvélemény elé lépett. Soron következő sajtótájékoztatója témáját a Lehel Strandfürdő és Uszoda tetőszerkezetének felújítása adta. Ez – ehhez kétség sem férhet - jó hír. Ám arról nem szól a polgármester, hogy miért is van szükség a közel 200 milliós beruházásra. Azaz hogyan juthatott ilyen gyalázatos állapotba a tetőszerkezet, annak ellenére, hogy két évvel ezelőtt már beszerzésre került egy ún. légtechnikai-párátlanító berendezés? Ezzel az üggyel kapcsolatban már hónapokkal ezelőtt megfogalmaztuk aggályainkat, amelyek az alábbi linken is láthatók, s melynek rövid lényege, hogy amennyiben 2013-ban a technika – az épületen kívül való tárolás helyett – felszerelésre kerül, a tetőszerkezet elkorhadása bizonyosan megelőzhető lett volna.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom önkormányzati programjában is meghirdette és közéleti tevékenységében is előtérbe helyezi az elszámoltatást, így meggyőződésünk, hogy ezen pazarló és gondatlan vagyongazdálkodásnak is meg kell találni és meg kell nevezni a felelőseit.