Lakossági fórum Volner Jánossal

VALÓDI NEMZETI KONZULTÁCIÓ

Március 2-án (szerda) este Jászárokszálláson tartott lakossági fórumot Volner János országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke. Előadásában érintette a Jobbik által kezdeményezett VALÓDI NEMZETI KONZULTÁCIÓ három alappillérét (korrupció, egészségügy, oktatás), az államadósság jelenlegi helyzetét, a munkahelyteremtés és a kivándorlás közti összefüggéseket, a migrációs válság előzményeit és lehetséges utóéletét, valamint az ún. „Tiszavasvári projektet”, melynek keretein belül megpróbálják helyben (jelenlegi állás szerint sikeresen) normalizálni a közállapotokat.

ZÁPOROZTAK A KÉRDÉSEK

A fórum után csak úgy záporoztak a kérdések. A Jobbik Magyarországért Mozgalom jászsági elnökeként kifejezetten büszke voltam arra, hogy a kérdezők között pedagógusok, főorvosok és helyi cigány vezetők is voltak. Az érdeklődők, többek közt a nyugdíjazás kérdését, az integrációba – mint feneketlen kútba – fektetett milliárdok sorsát valamint Matolcsy György és Habony Árpád „rátermettségét és értékeit” hozták szóba.

Budai Lóránt